Een stralend gebouw met nieuwe gevelbekleding

Denk niet aan verhuizen of aan grote breekwerken wanneer de gevels van uw huis of uw kantoor hun beste tijd hebben gehad. Roep echter het advies en de vakkennis van Luc Graindourze in voor de plaatsing van gevelbekleding. In Sint-Truiden en omstreken zit u meteen bij de juiste aannemer.

Kunststof

Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor sidings uit kunststof. Dit materiaal beschermt uw gevel tegen de weersomstandigheden terwijl het ook heel decoratief is. Dankzij de verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgt u veel mogelijkheden voor uw buitengevels.

Hout

Een tweede optie voor een verfrissende gevelbekleding is hout. Ook in dit materiaal zijn er verschillende kleuren en motieven beschikbaar. Hout geeft uw gevels trouwens een heel natuurlijke en ook warme uitstraling mee. Vraag zeker het nodige advies zodat u de juiste keuze maakt, rekening houdend met uw budget en persoonlijke voorkeuren.

Schoorsteen

De bekleding van een gevel, of het gebruik van deze materialen, kan eveneens worden gecombineerd met dakwerken. Wanneer u een dakrenovatie laat uitvoeren door Graindourze Luc in de regio van Sint-Truiden kan de schoorsteen in één moeite mee worden bekleed. Informeer ook naar de mogelijkheden om gevelbekledingen te combineren met isolatiewerken.

Contact

Geef uw gevels een nieuw elan en laat ze bekleden door Luc Graindourze. Telefoneer meteen naar het bedrijf om een afspraak te maken.

GRAINDOURZE LUC