De dakwerker waar u op vertrouwt

Dakwerker Luc Graindourze uit Sint-Truiden plaatst hellende daken van a tot z. Zowel voor uw nieuwbouw als voor uw renovatieproject wordt de best passende dakbedekking op een professionele wijze geplaatst.

Houtconstructie

Bij ieder nieuw dak dat het ervaren bedrijf plaatst, wordt begonnen met een stevige en stabiele basis. Dit betekent dat de timmerwerken voor de houtconstructie gedetailleerd worden uitgevoerd. Tijdens deze werken worden meteen de dakkapellen of dakramen die u heeft gekozen voorzien. Luc Graindourze plaatst deze ramen in allerlei grootten en vormen.

Dakpannen

De firma geeft ieder dak een persoonlijke toets zodat het perfect bij de uitstraling van uw woning past. U krijgt hiervoor de keuze uit alle mogelijke dakpannen. De kleur, het type en de vorm, u mag het allemaal zelf kiezen of u vraagt gewoon gericht advies aan Luc Graindourze. Ook bij de keuze voor de dakisolatie staat de dakwerker uit Sint-Truiden u met alle raad bij.

Afwerking

Nadat de dakbedekking is aangebracht, werkt het dakbedrijf ook de volledige afwerking van uw hellend dak uit. De dakwerkers zorgen onder andere voor het plaatsen van de schoorsteen, bijvoorbeeld bij een nieuwbouw, maar ook voor het uitvoeren van de zinkwerken en het installeren van de dakgoten. U bent meteen voor vele jaren gerust.

Contact

Uw oud hellend dak vervangen of meteen een duurzaam dak op de nieuwbouw van uw woning of bedrijf? Contacteer dan Luc Graindourze voor de feilloze uitwerking.

GRAINDOURZE LUC