Service van dakrenovatie tot herstellingen

Met Luc Graindourze kiest u niet alleen voor kwaliteit op uw daken maar ook voor een onvergelijkbare service. U schakelt het dakbedrijf in voor uw nieuwe daken of dakrenovatie in Sint-Truiden en omgeving maar het staat u eveneens bij met snelle en gerichte herstellingen aan uw dak.

Herstellingen

Een verouderde dakbedekking of een dak in mindere staat, het kan op de meest onverwachte momenten voor problemen zorgen. Na een stevige storm of een hevige regenbui is het bang afwachten op lekken. Dit zal niet meer het geval zijn wanneer u op Luc Graindourze rekent. De ervaren zaak staat garant voor kleine en grote herstellingen aan platte en hellende daken.

Snelle service

De service van het dakbedrijf is niet alleen klantvriendelijk en op maat van uw noden. Bij lekken aan uw daken mag u namelijk gerust zijn op een snelle service. Vanuit Sint-Truiden komt de dakwerker meteen naar u toe wanneer u de problemen meldt. De situatie wordt daadkrachtig aangepakt zodat u weer snel over een waterdicht dak beschikt.

Onderhoud

Bij bepaalde types van daken is het belangrijk om een grondig onderhoud te voorzien voor een langere levensduur. Een klus waarvoor u Luc Graindourze steeds mag contacteren, is het ontmossen van daken. Mossen kunnen zeker voor schade zorgen op daken. Door deze op tijd en stond te verwijderen, zal u veel langer van uw dak genieten.

Contact

Nieuwe daken, een dakrenovatie, herstellingen en onderhoud, vraag vandaag nog uw offerte aan bij dakwerker Luc Graindourze.

GRAINDOURZE LUC