Duurzame daken met de juiste dakisolatie

Tot een derde van de warme lucht in uw woning of kantoor kan ontsnappen via de daken wanneer u niet over dakisolatie beschikt. Om dit euvel op te lossen en vooral om de correcte isolatie voor uw gebouw te plaatsen, contacteert u meteen dakwerker Luc Graindourze.

Nieuwbouw & renovatie

Tijdens de dakwerken aan uw nieuwbouw of bij de renovatie van uw woning kan u ervoor kiezen om dakisolatie te plaatsen. In Sint-Truiden en omgeving worden dankzij Luc Graindourze de gebouwen volgens het boekje geïsoleerd en dit met het materiaal dat ideaal bij uw project past. U zet meteen een grote stap naar een betere energiewaarde van uw woning.

Platte & hellende daken

Doordat u de warmte beter binnen houdt, zal u minder moeten verwarmen en dat voelt u uiteraard meteen aan de uitgaven van uw energiefactuur. U heeft er dus alle voordelen bij om voor een functionele isolatie te kiezen. Luc Graindourze is uw specialist voor de plaatsing van deze materialen bij zowel platte als hellende daken.

Interieur

Het dakbedrijf staat heel sterk in isolatie en heeft de nodige kennis om de isolatie langs de binnenzijde van uw woning aan te brengen. Door deze werkwijze kunnen er verschillende kwaliteitsvolle materialen worden gebruikt. Denk hierbij aan isolatieplaten of glaswol. Adviseer u zeker bij de dakwerker wat het best is voor uw project. De isolatiewerken worden samen met de plaatsing van het dak uitgevoerd.

Contact

Doe meteen een slimme investering met een nieuw dak uitgerust met een isolatielaag op maat. Bel hiervoor in de regio Sint-Truiden direct naar Luc Graindourze.

GRAINDOURZE LUC