De gepaste dakbedekking voor uw plat dak

Luc Graindourze uit Sint-Truiden heeft de ervaring en de vakkennis om zowel uw hellende als uw platte daken te plaatsen. Zeker voor een plat dak is het heel belangrijk om op een professionele dakwerker te vertrouwen zodat lekken geen enkele kans krijgen.

Nieuwbouw en renovatie

Net als bij de hellende daken plaatst de zaak dakbedekking op platte daken bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wanneer u net heeft gebouwd, wil u uiteraard ook meteen een kwaliteitsvol dak. Dat verkrijgt u zeker met Luc Graindourze. Vertrouw ook uw oud plat dak toe aan de firma om het bij een dakrenovatie met zorg te laten vervangen.

Roofing

Voor platte daken werkt het bedrijf voornamelijk met roofing als dakbedekking. Vanuit Sint-Truiden legt het hiervoor over heel Limburg duurzame daken. Als specialist in roofing wordt dit kwaliteitsvol en sterk materiaal nauwkeurig aangebracht en gebrand. Uw dak is meteen waterdicht en dat blijft zo in de toekomst aangezien Luc Graindourze ook het onderhoud op zich blijft nemen.

Totaalproject

Nadat de dakwerkers uw plat dak hebben gelegd, kan u ook dakisolatie laten plaatsen. De dakisolatie wordt in één moeite aangebracht en voor een vlotte regenwaterafvoer beschikt u over de juiste dakgoten en waterafvoerbuizen. Laat tot slot aan Luc Graindourze ook weten welke lichtkoepels u in het plat dak wenst.

Contact

Neem geen onnodig risico met uw plat dak en schakel meteen Luc Graindourze in voor de aanleg ervan.

GRAINDOURZE LUC